Solistenconcert Muziekvereniging Hank

Foto: Archief
8 april 2022, 20:53
Verlopen

HANK - Op zondag 10 april geeft muziekvereniging St Caecilia een solisten concert in ’t Uivernest in Hank. Dit is een uniek concert waarbij er naast solisten van het eigen orkest ook een gast solist te horen is.

Vincent van Lent van Pater Moeskroen speelt tijdens het orkest mee en zal zelf ook tweemaal voor het orkest staan te spelen. De kinderen van de blazersklas die op de Bolderik les krijgen mogen met drie nummers meespelen met het opleidingsorkest. Deze week hebben ze voor het eerst samen gerepeteerd. Een paar solisten zullen onder begeleiding van het eigen opleidingsorkest een aantal nummers spelen.

Ook is er een Lente podium. Dit is een apart onderdeel wat dit keer met het concert gecombineerd wordt. Het lente podium houdt in dat iedereen die iets wil laten horen op het gebied van muziek hier de ruimte voor krijgt. Dit kan meespelen met een geluidsband zijn. Het kan een liedje zingen zijn. Iedereen mag zijn/haar talent laten horen. Dit alles maakt dit concert laagdrempelig en zeer toegankelijk. U wordt van harte uitgenodigd op zondag 10 april vanaf 14.00 uur in ’t Uivernest in Hank.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl