Pasen met Rineke de Wit

Foto: Michel Tolhoek
9 april 2022, 06:07
Verlopen

SLEEUWIJK - Hervormde gemeente Ichthus Sleeuwijk organiseert op zondag 17 april, Eerste Paasdag, een Paasdienst.

Muzikale medewerking zal worden verleend door zangeres Rineke de Wit uit Amersfoort, bekend van Nederland Zingt,  Vocalgroup Filiae en Forever Worship Choir. Na het geven van concerten in onder andere Heusden, Waalwijk en Rotterdam sluit zij de reeks af in een intieme en akoestische setting.

Deze morgen zal zij schitterende (Paas) liederen ten gehore brengen. De dienst begint om 9.30 uur en wordt gehouden in het Oude Kerkje, Kerkeinde 31 te Sleeuwijk. Voorganger is ds. C. Hendriksen. U bent van harte welkom om deze Paasdienst bij te wonen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl