Zeilclub Kurenpolder uit Hank zoekt nieuwe (jeugd)leden

Foto: Jasper Leunk
12 april 2022, 17:02
Verlopen

HANK - Zeilclub Kurenpolder uit Hank leert kinderen zeilen. Van jonge zeilers tot wedstrijdzeilers. Men zoekt nieuwe leden voor zowel de beginners als de gevorderden groepen.

Naast de Biesbosch aan de A27 bij Hank ligt Zeilclub Kurenpolder (ZCK). Daar is men al vanaf 1974 bezig kinderen te leren zeilen. Van beginners tot wedstrijdzeilers. Het is onwijs leuk om te doen en ze leren er zelfstandig een zeilboot te besturen wat goed is voor hun zelfvertrouwen. Zeker op de veilige en besloten recreatieplas Kurenpolder. Weer of geen weer. Wind of geen wind; het kind leert er altijd wat van. De zeilclub heeft al meerdere kampioenen voortgebracht in binnen- en buitenland.

Vanaf nu begint het seizoen weer en starten half mei de trainingen weer voor zowel beginners als gevorderden. Zeilclub Kurenpolder heeft nog plek voor meer kinderen, dus grijp deze kans en schrijf uw kind in. Op de website vindt u alle informatie en inschrijfmogelijkheden: www.zck.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl