Muziek- en dichterspodium in Werkendam

Foto: Archief
22 april 2022, 18:01
Verlopen

WERKENDAM - Op dinsdag 3 mei is er weer een sfeervol en gezellig muziek- en dichterspodium in basisschool Het Baken aan de Koelemaaier 1 in Werkendam. Er is daar voldoende parkeergelegenheid.

De dichter van de maand is Jelle Ravestein uit Maassluis, een begenadigd (voormalig) stadsdichter, hoofdredacteur en organisator van dichterspodia. De muzikale invulling wordt verzorgd door Ed Citroen, de Nederlandse Sting. Ed heeft eerder samen met Sting op het podium gestaan. Daarnaast brengt hij als lid van het Troubadoursgilde Nederlandse liedjes. Ed treedt twee keer op tijdens de avond.

Spontaan zelf voordragen op het open podium? Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich tot vlak voor de aanvang van de avond aanmelden voor het open podium. En als je dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat je (nog) geen ervaring hebt met voordragen van je gedichten, kan Marcel je hiermee vooraf helpen. Voor meer informatie: info@marcelvaandrager.nl of www.nederlandsdichterspodium.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl