Schrijverscafé met Annemarie Bon

Foto: Archief
24 april 2022, 13:18
Verlopen

WOUDRICHEM - Bij het schrijverscafé ontmoet u mensen met dezelfde passie voor het schrijven van een eigen boek. Het idee is dat u eens in de zoveel tijd samenkomt om ervaringen uit te wisselen en met elkaar mee te denken. Zo nu en dan wordt een 'ervaringsdeskundige' uitgenodigd om kennis te delen.

Annemarie Bon is te gast bij het eerste Schrijverscafé. Ze gaat onder andere in op het schrijven van uw eigen boek. Hoe plot u uw verhaal? Hoe komt u tot de hoofdpersonen? En hoe bedenkt u de titel? Annemarie heeft ook aandacht voor het schrijven van een prentenboek en het vinden van een passende illustrator. En hoe pakt u het een en ander aan bij het schrijven van gedichten? En als u uw werk af heeft, hoe vindt u dan een uitgever en hoe promoot u uw werk?

Kortom alles wat u moet weten om uw eigen werk uit te brengen. U bent welkom op maandag 9 mei tussen 19.30 en 21.00 uur in De Werf te Woudrichem. Niet leden betalen € 12,50 en leden van de bibliotheek € 10,00. Aanmelden doet u op bibliotheekaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl