Wandel mee met de Diabetes Challenge

Foto: Gemeente Altena
24 april 2022, 13:13
Verlopen

ALTENA - Wilt u wekelijks met een leuke groep een wandeling maken van ongeveer 1 uur? Sluit dan aan bij één van de Diabetes Challenge wandelingen.

De wandelingen zijn onderdeel van de Nationale Diabetes Challenge (NDC), een initiatief van de Bas van de Goor Foundation. Het doel is om de kwaliteit van de gezondheid van mensen met diabetes te verbeteren. Mensen met maar uiteraard ook zonder diabetes hebben veel baat bij bewegen. Wandelen is laagdrempelig en vrijwel voor iedereen geschikt. Ieder jaar is het einddoel de Nationale Diabetes week.

Er zijn op dit moment wandelgroepen in Almkerk, Woudrichem en Werkendam. In Almkerk is het op dinsdagavond om 19.00 uur nabij Fysiofit, in Woudrichem op donderdagochtend om 11.15 uur bij ’t Rondeel en in Werkendam op donderdagmiddag om 13.00 uur bij locatie Doktershoek. Het is fijn als u zich aanmeldt via www.nationalediabeteschallenge.nl/locaties. Er wandelt ook regelmatig een zorgprofessional mee. Het wandelen start in de week van 9 mei.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl