Goud voor Rick Sonnema in Halle Duitsland

Foto: Leo Sonnema
25 april 2022, 12:58
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Terwijl Karateka Rick Sonnema uit Wijk en Aalburg nog volop aan het herstellen is van een longontsteking en corona is hij vrijdag toch afgereisd naar de Arawaza cup in Duitsland.

Insteek voor Sonnema was om weer een wedstrijd te ervaren en vooral om te kijken hoe zijn lichaam zich hierin zou houden. Een zware loting met als tegenstanders o.a. een bronzen medaille winnaar van de Open Paris en internationale tegenstanders uit o.a. Tsjechië, Engeland en Duitsland.

Rick Sonnema behaalde goud op deze Arawaza cup. “Blij met het resultaat en een goede opsteker voor het zelfvertrouwen. Nu even genieten van het resultaat en daarna weer verder met herstel en de weg terug”, aldus Sonnema.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl