Hankse Voetbalvereniging Be-Ready viert 95-jarig jubileum groots

Foto: Marc Bouwens
2 mei 2022, 20:57
Verlopen

HANK - Voetbalvereniging Be-Ready uit Hank gaat haar 95-jarig jubileum groots vieren. Het wordt een feest van vijf dagen in het hemelvaartweekend, van woensdag 25 tot en met zondag 29 mei.

Een feest voor iedereen in het dorp en voor iedereen die Be-Ready een warm hart toedraagt. Op het terrein bij Be-Ready komt een grote feesttent te staan, en het programma staat bol van muziek en entertainment. Maar natuurlijk wordt er ook gevoetbald.

Zo is er een wijkcompetitie die op donderdag 26 mei begint. Niet om 18.00 uur, zoals in de huis-aan-huisfolder staat vermeld, maar al om 13.00 uur. Na de finale van de wijkcompetitie en de talentenshow op vrijdag, volgen zaterdag volop activiteiten voor de jeugd. Zondag wordt het Be-Ready jubileum na de voetbalwedstrijd afgesloten met een optreden van feest- en dweilband Asjemenou.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl