Netwerkbijeenkomst Erfgoed op Fort Giessen

Foto: Archief
6 mei 2022, 17:32
Verlopen

GIESSEN - Erfgoed Altena houdt op woensdag 18 mei een netwerkbijeenkomst voor alle erfgoedorganisaties in de gemeente Altena. Ook monumentenliefhebbers zijn welkom om de netwerkbijeenkomst bij te wonen.

Te gast is de erfgoedambtenaar van de gemeente Altena die een presentatie geeft over de Erfgoedvisie van de gemeente Altena die recent is vastgesteld. Tijdens de presentatie is volop gelegenheid tot het stellen van vragen over de verdere uitwerking van de Erfgoedvisie. Na de pauze is er ruimte om als erfgoedorganisaties met elkaar in gesprek te gaan over plannen van de afzonderlijke organisaties en ervaringen uit te wisselen, maar ook over zaken waar zij tegen aanlopen.

Uiteraard is er volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken en nader kennis te maken met andere organisaties in het erfgoedveld in het Land van Heusden en Altena. Ook wordt kort vooruitgeblikt op Open Monumentendag op 10 en 11 september. Het thema dit jaar is duurzaamheid. De netwerkbijeenkomst wordt gehouden op Fort Giessen; inloop vanaf 19.30 uur. Het programma begint om 20.00 uur.  Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld, dat kan via info@erfgoedaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl