Woerkums Literair Café sluit seizoen af met boekenbal

Foto: Archief Woerkums Literair Café
6 mei 2022, 17:58
Verlopen

WOUDRICHEM - Het Woerkums Literair Café, het podium voor cultuur en literatuur in Woudrichem, sluit het 29ste seizoen af met een boekenbal op 21 mei. Daar zijn onder andere thrillerschrijver Jan van Mersbergen, columnist-schrijver Özcan Akyol en schrijfster Hassnae Bouazza bij aanwezig.

Vijf schrijvers nemen die avond aanwezigen mee in hun literaire werken. Dit doen ze in het Arsenaal en de rooms-katholieke kerk in Woudrichem. De avond start met schrijver Jan van Mersbergen, die zijn laatste roman ‘Een Goede Moeder’ bespreekt. Daarna volgen op die plek columnist-schrijver Özcan Akyol en schrijfster Rosita Steenbeek. Zij woont in Rome en bundelde haar belevenissen in het boek ‘Leven in Rome’.

In het Arsenaal spreken de Marokkaans-Nederlandse schrijfster Hassnae Bouazza en het Belgische talent Charlotte Van den Broeck. Bouazza praat dan over haar boek ‘Een Koffer vol Citroenen’, Van den Broeck over haar twee dichtbundels. Op deze plek wordt de muziek verzorgd door Izak Boom en Friends. Kaarten voor het Altena Boekenbal zijn te bestellen via het emailaders woerkums-literaircafe@outlook.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl