Optreden cabaretier Timzingt in jongerencentrum De Pomp in Almkerk

Foto: Timzingt
7 mei 2022, 05:48
Verlopen

ALMKERK - Op zaterdag 14 mei komt cabaretier en liedjesschrijver Timzingt naar jongerencentrum de Pomp in Almkerk.

De meest diverse onderwerpen komen voorbij en Tim zingt erover: gewapend met gitaar, ukelele en piano. Met Tims hilarische grappen belooft dit wederom een erg leuke avond worden. De zaal is open vanaf 19.45 uur en de avond start om 20.15 uur. De tickets kosten 5 euro. Reserveren is mogelijk via www.depompalmkerk.nl.

Na het programma is er tijd om gezellig na te praten of bij te kletsen. Ook kan je een lekker drankje halen bij de bar. Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Het jongerencentrum is elke zaterdagavond geopend met een divers programma.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl