Avond4daagse komende week van start in Werkendam

Foto: Pixabay
12 mei 2022, 08:55
Verlopen

WERKENDAM - In de week van 16 t/m 20 mei wordt er, volgens de organisatie, eindelijk weer een Avond4daagse in Werkendam georganiseerd. Dit keer wordt het een kleurrijke editie, want tijdens het defilé wordt de eerste color run in Werkendam georganiseerd.

Sinds 2007 wordt jaarlijks met veel plezier de Avond4Daagse in Werkendam georganiseerd. Iedereen kan zich nog tot zaterdagavond online inschrijven via www.a4dwerkendam.nl of bij de start van de Avond4daagse voor de eerstvolgende editie.

De routes zijn iedere dag verschillend. Vanaf 18.00 uur kan gestart worden voor de 10 kilometer, vanaf 18.15 uur kan gestart worden voor de 5 kilometer en vanaf 18.30 uur kan gestart worden voor de 3 kilometer. Iedere dag wordt gestart en geëindigd bij de kantine van Kozakken Boys. Vrijdag gaat dit wat anders in verband met het defilé door Werkendam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl