Tweedehands boekenverkoop bij Maaswaarden ouderenzorg

Foto: Archief
12 mei 2022, 08:50
Verlopen

WIJK EN AALBURG - De winkelruimte vanMaaswaarden ouderenzorg is weer geheel aangevuld met nieuwe tweedehandsboekenvoorraad.

Vrijwilligers Dirk en Nel zijn weer helemaal klaar om u te ontvangen op zaterdag 14 mei van 10.00 tot 12.00 uur aan de Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg. Op de derde etage van aanleuncomplex Munnikenstate.

Op alle gebied is er wel iets te vinden: oorlog, streek, kook, christelijk, natuur, creatief, romans, thrillers enz. De vrijwilligers Dirk en Nel ontmoeten u graag. Voor meer informatie kunt u bellen met Bert Noorloos 0416-698400 of mailen b.noorloos@maaswaarden.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl