Waalwijk organiseert diverse themamarkten rondom mogelijke plaatsing windmolens

Foto: Sander van Strien
14 mei 2022, 06:40
Verlopen

WAALWIJK/ALTENA - Onze zuiderburen, de gemeente Waalwijk, organiseert dit jaar diverse themamarkten voor belanghebbenden rond de voorgenomen plaatsing van windmolens in deze gemeente.

Ook inwoners van gemeente Altena zijn van harte welkom om het gesprek aan te gaan over het onderzoek en hun input te geven. Vanuit Altena, en met name vanuit Drongelen en Genderen, bestaat de nodige weerstand tegen deze horizonvervuiling. De eerste bijeenkomst is dinsdagavond 17 mei in Den Bolder in Waspik. Gedurende het jaar organiseert Waalwijk vijf inloopbijeenkomsten waarin steeds een concreet onderzoeksthema centraal staat.

De gemeente Waalwijk wil met deze bijeenkomsten alle belangen zo goed mogelijk in beeld brengen, zodat de gemeenteraad van Waalwijk later een zorgvuldig besluit kan nemen over de zonnevelden en windturbines die ook goed zichtbaar zijn vanuit de gemeente Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl