Bestuursakkoord gemeente Altena gereed

Foto: Archief
22 mei 2022, 17:05
Verlopen

ALTENA - Het bestuursakkoord 2022 – 2026 voor de nieuwe coalitie voor de gemeente Altena is gereed.

Formateur Nico van Mourik heeft zijn opdracht daarmee voltooid. De coalitie bestaat uit CDA, AltenaLokaal, SGP en Progressief Altena. Dinsdag 24 mei vindt de presentatie van het nieuwe Bestuursakkoord plaats. Dan worden ook de nieuwe wethouders voorgesteld. Vooraf was al bekend dat wethouder Hans Tanis namens de SGP en wethouder Roland van Vught namens het CDA voor een tweede periode wethouder willen blijven.

Tijdens de raadsvergadering van 31 mei wordt het nieuwe Bestuursakkoord met de voltallige raad besproken. Op de agenda staat dan ook de formele benoeming van de beoogd wethouders en de vervangende raadsleden.

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl