ANWB AutoMaatje op 1 juli van start in Altena

Foto: ANWB Automaatje
10 juni 2022, 18:00
Verlopen

ALTENA - ANWB AutoMaatje is sociaal vervoer. Deze dienst maakt het mogelijk voor minder mobiele inwoners van Altena om mee te blijven doen aan de maatschappij. Een vrijwillige bestuurder vervoert u naar een verjaardag, doktersbezoek of begeleidt u bij een winkeluitje.

Hiervoor betaalt u een kilometervergoeding van 0,35 cent per kilometer aan de chauffeur en eventuele parkeerkosten. U neemt minimaal twee dagen van tevoren contact op met de Trema AutoMaatje Matchmaker op maandag, woensdag op vrijdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur. Dit kan via telefoonnummer 0183-745260 of via e-mail automaatje.altena@trema.org.

Nieuwsgierig geworden? Meer weten? Neem dan contact op met Trema en vraag naar Sarina Scherff via 0183- 40844 of per e-mail sarina.scherff@trema.org.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl