Team Almkerk haalt 13.000,- euro op voor de Roparun

Foto: Facebook Roparun Team Almkerk
11 juni 2022, 18:02
Verlopen

ALMKERK - Team Almkerk heeft een bedrag van 13.000,- euro opgehaald voor de Roparun.

Het Roparun Team uit Almkerk heeft in totaal 534 kilometer afgelegd, rennend en fietsend door Nederland. Diny den Dunnen vertelde op Radio A-FM tijdens het interview in A-FM Weekendsport dat deze editie de zwaarste was die het team meegemaakt heeft. Dit door de hevige regenval al direct vanaf de start. Het eindbedrag van 13.000,- euro is opgehaald met bijdragen van vele donateurs en eerder georganiseerde acties.

In verband met corona was de gehele route binnen Nederland en werd gestart vanaf Vliegveld Twente. Team Almkerk liep de zuidelijke route. Deze route liep onder andere door Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Waalwijk, Dongen, Oosterhout en Breda. Uiteindelijk finishte de teams zoals vanouds op de Coolsingel in Rotterdam. De totale Roparun opbrengst gaat naar doelen die het leven van mensen met kanker draaglijker maken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl