Top 10 op wereldkampioenschap voor Raisa Schoon

Foto: FIVB
23 juni 2022, 17:45
Verlopen

WERKENDAM/ROME - Afgelopen week werd het Wereldkampioenschap Beachvolleybal gespeeld in Rome, Italië. Namens Nederland nam er één damesteam deel, de als nummer 1 geplaatste Raisa Schoon uit Werkendam, met haar partner Katja Stam.

Zonder setverlies bereikten zij in de Italiaanse hoofdstad de beste 16 teams. In de kwartfinale moesten ze het opnemen tegen de zilveren medaillewinnaar van de Olympische Spelen in Tokio, Clancy/Artacho uit Australië.

In eerdere toernooien wisten Schoon en Stam twee keer van dit team te winnen. Deze keer lukte het echter net niet, na een 15-21 en een 21-23 wisten ze dat ze dit toernooi niet verder gingen komen dan een negende positie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl