Dit jaar geen ‘Kerst in Altena’

Foto: Sander van Strien
9 oktober 2022, 15:56
Verlopen

ALTENA - Organisator Jan van Straten uit Woudrichem twijfelde al of hij het evenement ‘Kerst in Altena’, ontstaan in coronatijd, dit jaar opnieuw door wilde laten gaan.

Nu er zich geen hulptroepen gemeld hebben, hakt Van Straten de knoop door: er komt geen Kerst in Altena. Volgens de organisator is het een corona-evenement, begonnen met de Berenjacht om ouders en kinderen het huis uit te krijgen.

Maar Van Straten beseft nu ook dat het doel voorbij is. Volgens hem brengt een succes ook nadelen met zich mee. De gemeente Altena begon over vergunningen, ambassadeurs die het erg druk hebben met andere zaken. Toen hij op een Facebook-oproep voor een duizendpoot nul reacties kreeg, heeft hij de knoop doorgehakt. Van Straten sluit niet uit dat het volgend jaar wel weer doorgang kan vinden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl