ZVDO’74 wint na bevlogen pot

Foto: Archief
30 januari 2023, 20:18
Verlopen

ANDEL - Afgelopen zaterdag hebben de Andelse heren van ZVDO'74 tegen RZ uit Roermond gespeeld.

De eerste doelpunten waren in het voordeel voor RZ. De tweede periode kon Mathé van Noorloos een strafworp verzilveren. De stand werd gelijk. De scheidsrechters hielden het erg kort en de atleten moesten oppassen dat ze niet zonder pardon eruit gestuurd zouden worden. De eerste helft eindigde in 5-5.

De tweede helft werd helemaal rumoerig. Veel spelers werden voor straf naar de kant gestuurd. Door het hoofd koel te houden en rustig spel te blijven creëren, wist de thuisploeg op voorsprong te komen. Uiteindelijk werd het 10-8 voor ZVDO’74.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl