Onderbouw Verschoorschool geeft echte theatershow

Foto: Aangeleverd
25 februari 2023, 05:52
Verlopen

SLEEUWIJK - De afgelopen weken leerden de kinderen in de onderbouw van de Verschoorschool in Sleeuwijk van alles over het theater.

Na een bezoek aan theater Peeriscoop in Gorinchem en veel op school te spelen in het eigen gemaakte theater, bedachten de kinderen dat ze een eigen theatershow wilde maken. Er werd een naam bedacht voor het theater “Kindertheater Verschoorschool” en een naam voor de show “De worden wat je wilt show!”. Van acteur, tot danseres of muzikant. Er werden optredens bedacht door de kinderen en tickets uitgedeeld aan familie en andere belangstellenden.

En op vrijdag 24 februari was het dan zover! De kaartjes werden gecontroleerd bij de deur, er werd popcorn en drinken verkocht en alle mensen kregen een plekje in de theaterzaal. Alle optredens kregen een groot applaus en aan het einde van de show kregen de kinderen een staande ovatie. Voor hun inzet kregen ze van de school allemaal mooie bloemen mee naar huis, net als de artiesten in een echt theater.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl