Open dag bij SOVAK op zaterdag 18 maart

Foto: Archief
8 maart 2023, 20:09
Verlopen

SLEEUWIJK - SOVAK, een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, opent zaterdag 18 maart haar deuren. Nieuwsgierig naar wie zij zijn, wat men doet en wat men voor u kan betekenen? Kom dan langs tijdens de open dag.

Bent u op zoek naar dagbesteding die bij u past of een fijne plek om te wonen? Of zoekt u naar een leuke baan of wilt u meer weten over (leren en) werken in de gehandicaptenzorg? Woont u bij ons in de buurt en wil u kennismaken? Of wilt u ontdekken wat u als vrijwilliger kunt betekenen? Kom langs, iedereen is welkom.

De open dag vindt plaats op zaterdag 18 maart tussen 11.00 en 14.00 uur. De volgende locaties zijn geopend: Woonlocatie Ganzenpad 2 en 4 in Terheijden, Activiteitencentrum Boerderij de Kloek Ravensnest 4 in Terheijden, Activiteitencentrum Koningsveld 1 in Terheijden, Woonlocatie Klompenmakerstraat 21-25 in Etten-Leur, Woonlocatie Markt 60 in Wijk en Aalburg en Activiteitencentrum Rietveld Munnikenland 122 in Sleeuwijk. Meer informatie over openingstijden en het programma per locatie? Ga naar: www.sovak.nl/opendag.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl