Woerkumer Bier Gilde organiseert Speciaal Bier proeverij

Foto: Aangeleverd
8 maart 2023, 20:37
Verlopen

WOUDRICHEM - Iedere derde donderdag van de maand organiseert het Woerkumer Biergilde een speciaal bier proeverij. Het gilde bestaat uit echte bierliefhebbers en heeft geen winstoogmerk.

Het biergilde richt zich ook op bierliefhebbers die graag meer kennis over bier wil vergaren, die kennis willen delen en die vooral samen willen proeven en genieten. Op donderdag 16 maart is brouwer Harry de Vos van Dutch Fox Brewery uit Steenbergen te gast in de vesting van Woudrichem.

De locatie is Het Arsenaal aan de Kerkstraat 41 in Woudrichem. De proeverij bestaat uit 5 proef glazen, uitgebreid proefnotitie-formulier en is inclusief bittergarnituur in de pauze en naafloop. De kosten zijn € 19,50 per persoon en men kan zich opgeven via info@woerkumerbiergilde.nl. De aanvang is om 20.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl