Avond4daagse in Wijk en Aalburg

Foto: Pexels.com
6 juni 2024, 23:31
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Van dinsdag 11 t/m vrijdag 14 juni 2024 organiseert W.S.V. Wandelvreugd de 40e avond4daagse in Wijk en Aalburg.

Vanaf 18.30 uur kunt u terecht op het parkeerterrein van Proeflokaal de Dijk aan de Torenstraat te Wijk en Aalburg. Hier kunt u zich inschrijven voor een wandeltocht van 2,5, 5 of 10 km. uiteraard elke avond verschillende mooie routes. De organisatie heeftj enkele routes aangepast voor wandelwagen en/of rolstoel.

Voor totaal 5 euro voor 4 avonden, ontvangt u de avond4daagse medaille en iedere avond een verrassing. Op vrijdag 14 juni om 20.00 uur zal deze (voor ons laatste) avond4daagse feestelijk worden afgesloten met een muzikaal defilé bij Zorgcentrum Wijkestein aan de Anjelierstraat met medewerking  van: Muziekvereniging Irene uit Werkendam, Brassband Oefening & Uitspanning uit Wijk en Aalburg en Blaaskapel Maanszat uit Elshout en omgeving.

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl