Eerste Groene Pluim Altena voor E. van Wijk Logistics

Foto: Gemeente Altena
6 juni 2024, 23:34
Verlopen

GIESSEN - Woensdag werd door wethouder Claudia Schipper en wethouder Wendy van Ooijen de allereerste Groene Pluim Altena uitgereikt aan Ewout van Wijk, directeur van E. van Wijk Logistics.

De Groene Pluim is een stimuleringsprijs voor bedrijven die zich opvallend inzetten voor duurzaam, circulair en sociaal ondernemen. E. van Wijk Logistics is een in Giessen gevestigd internationaal transportbedrijf. E. van Wijk Logistics heeft volgens de accreditatiecommissie een betrokken en gedreven directie, die de wereld beter wil achterlaten voor de volgende generatie. Duurzaamheid en sociaal betrokken staan bij het bedrijf hoog in het vaandel.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl