Rotary Altena overhandigt cheque van € 36.000,00 aan Hospice Altena

Foto: Hospice Altena
6 juni 2024, 23:16
Verlopen

ALTENA - Zaterdagavond 13 april werden onder leiding van veilingmeester Dick Ippel een aantal mooie en exclusieve items geveild onder de aanwezigen van de Benefietavond georganiseerd door Rotary Altena.

De opbrengst van maar liefst € 36.000,00 kwam geheel ten goede aan Hospice Altena. Afgelopen week overhandigde Rob Boerman, voorzitter van Rotary Altena, officieel de cheque met dit mooie bedrag aan het bestuur van Hospice Altena. De Benefietavond georganiseerd door Rotary Altena was een groot succes. Voorafgaand aan de veiling konden gasten genieten van een heerlijk captains dinner. Hélène Hendriks, bekend van onder meer Vandaag Inside en de Oranjezomer, begeleidde de veiling samen met Dick Ippel. De klappers van de avond waren toch wel de kaarten voor het uitverkochte concert van Taylor Swift, een 3-daags arrangement voor de Formule 1 in Zandvoort en een verblijf in Curaçao voor een week. Al aan het einde van de avond was bekend dat er een fantastisch bedrag was opgehaald!

Fons Naterop, bestuursvoorzitter van Hospice Altena, Jan de Joode, voorzitter van de Stichting Vrienden van het hospice en Ruben Kruithof, initiatiefnemer van Hospice Altena namen afgelopen week de cheque van Rotary Altena in ontvangst. Fons: “Wat zijn we ontzettend blij met deze donatie! Jullie inzet en vrijgevigheid raken ons diep. Iedereen die betrokken is geweest bij dit evenement, enorm bedankt! Hiermee komt de realisatie van het hospice weer een stapje dichterbij.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl