Thema-avond ChristenUnie Altena ‘Samen wonen, samen sterker’

Foto: Archief
6 juni 2024, 22:57
Verlopen

WAARDHUIZEN - Op woensdag 12 juni organiseert ChristenUnie Altena een thema-avond rondom wonen.

Hoe bouwen we samen aan een samenleving met goede en betaalbare volkshuisvesting in Altena? Wat is er nodig om een goed en betaalbaar huis in een fijne buurt te realiseren en wat kunnen inwoners zelf én met elkaar hiervoor doen? Met innovatieve oplossingen is er veel mogelijk.Anne Duizer (ChristenUnie-fractieleider en architect) zal het gesprek over deze vragen leiden. Er zullen inspirerende voorbeelden van eigen initiatieven en collectief opdrachtgeverschap gedeeld worden. Ook wordt de rol van woningcorporaties en de gemeente hierbij besproken. Er zullen verschillende experts, beleidsmakers en ervaringsdeskundigen van eigen initiatieven hun kennis en ervaring delen. Ook zal verantwoordelijk wethouder Tanis aanwezig zijn.

De avond zal op woensdag 12 juni plaatsvinden in de Nederlands Gereformeerde Kerk Waardhuizen, Waardhuizen 24. Aanvang 20.30 uur, inloop met koffie en thee is om 20.15 uur. Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met Anne Duizer via: a.duizer@gemeentealtena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl