Tienjarig bestaan ’n Tikkie Anders

Foto: 'n Tikkie Anders
6 juni 2024, 23:09
Verlopen

SLEEUWIJK - De stichting ’n Tikkie Anders opende 10 jaar geleden de deuren van haar lunchroom, een werkplek waar mensen met een beperking mee kunnen draaien in de maatschappij.

In die 10 jaar is er naast de lunchroom ook een kadofabriek bijgekomen, waardoor zij een zinvolle dagbesteding kan geven aan 25-30 mensen met een verstandelijke beperking. Oprichtster Nienke de Groot had de visie om mensen met een beperking een (beschermde) plek te geven midden in de “normale” wereld. In samenwerking met een gezellig team van begeleiders en vrijwilligers is er een plek ontstaan waar de medewerkers veel kunnen leren en waar uit wordt gegaan van de krachten van de medewerker en niet de beperkingen. Een plek waar iedereen mag zijn wie ze zijn.

De stichting is iedereen erg dankbaar en wil daarom het 10 jarig bestaan samen met jou vieren, door in de week voorafgaand aan 15 juni elke dag leuke acties te organiseren.  Speciaal voor de kinderen is er woensdagmiddag de mogelijkheid om cakejes en schorten te versieren, dit is van 14.30 uur tot 16.00 uur. Zaterdag wordt de feestweek afgesloten  met de show Tikkie Got Talent, waarbij de medewerkers, begeleiders en vrijwilligers hun talenten mogen laten zien. Hierdoor zal de lunchroom om 14.00 uur sluiten en de kadofabriek om 14.30 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl