Bestuurder weigert blaastest en beledigt agenten

Foto: Politie.nl
27 maart 2018, 19:41
Verlopen

RAAMSDONK - Agenten hebben dinsdag 20 maart rond 23.30 uur op de A59 ter hoogte van Raamsdonk een 47-jarige man uit Capelle aan de IJsel aangehouden. De man leek dronken achter het stuur te zitten.

De verdachte kreeg een volgteken omdat hij met zijn auto over de weg slingerde. In eerste instantie negeerde hij dit. Het lukte de dienders toch om de man aan de kant te zetten. Uit de auto kwam een flinke alcohollucht en de bestuurder zat onderuitgezakt op zijn stoel.

Toen de agenten de man aanspraken begon hij ze uit te schelden. Daarop is hij aangehouden voor belediging. De man weigerde een blaastest en bleek ook niet in het bezit van een geldig rijbewijs. De verdachte is ingesloten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl