46e Editie van Vestingjazz Gorinchem

Foto: Pixabay
7 april 2018, 10:53
Verlopen

GORINCHEM - De stichting Jazzfestival Gorinchem maakt zich weer op voor het oudste meerdaagse evenement in deze historische stad.

Op 20, 21 en 22 april zal de oudste originele Veste in Nederland weer bol staan van jazzmuziek in een breed scala van muziekstijlen. Op vrijdag 20 april deelname van 12 Horeca bedrijven aan de gezelligste Jazzkroegentocht in Nederland, ‘Up to the Pub’ met gratis live jazz vanaf 21.00 uur tot in de kleine uurtjes. Kom genieten van traditionele jazz, blues, soul, boogiewoogie, funkjazz en veel meer. Zaterdag 21 april, Gorcum Jazzsaturday: Drie open lucht podia met Get Brassed, Pepperoni Jazzband en The Dutch All Stars Jazzband. Door de straten de marching bands Time Out Brazzband, de K-Street Jazzband en Red Jackets Jazzband. Zondag 22 april start om 11.00 uur met de 31e Jazz en Gospeldienst in de Grote Kerk. Vanaf 14.00 uur zullen er concerten zijn op het podium Grote Markt.

Totaal zullen tijdens dit bijna oudste Jazzfestival in Nederland ongeveer 30 orkesten hun opwachting maken en alles op loopafstand en bovendien gratis. Meer informatie vindt u op www.gorcumjazz.nl en www.facebook.com/jazzhall72.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl