Aelse Dag wordt iets anders van opzet

Foto: Radio A-FM
7 april 2018, 10:37
Verlopen

ANDEL - In het jubileumjaar van Andels Fanfare Corps, de organisator van de Aelse Dag, worden aan de opzet van de Aelse dag een paar dingen verandert, zo zal de toegangsprijs vervallen.

De jaarmarkt wordt uitgebreid met een rommelmarkt en er is dit jaar geen aparte kinderrommelmarkt. De Aelse Dag begint op zaterdag 19 mei gewoon om 10.00 uur, maar duurt tot 20.00 uur. U hoeft tussendoor niet naar huis, want er wordt gezorgd dat er wat lekkers te eten en te drinken is op het gezellige terras bij de Romboutstoren. Overdag is er natuurlijk weer de jaarlijkse warenmarkt, waar marktkooplieden weer verschillende producten aan de man brengen. Op terras bij de Romboutstoren is er de gehele dag muziek van DJ ‘Partyfriends Oscar en Arie’. Om 11.30 uur is er een demonstratie van politiehonden door Politiehondenvereniging ‘De Alm’.

Midden in het evenemententerrein ligt een Jeu de Boules-baan. Op deze baan vinden tijdens de Aelse Dag voor de tweede keer de Aelse Jeu de Boules Kampioenschappen plaats. Nieuw dit jaar is de rommelmarkt. Heeft u nog oude bruikbare ‘rommel’ en vindt u het zonde om dit weg te gooien, dan kunt u ervoor kiezen die te verkopen. Heeft u interesse, schrijf dan in. Meer informatie en een inschrijfformulier vindt u op de website, www.aelsedag.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl