Dauwtrappen in het Munnikenland

Foto: Altena TV
7 april 2018, 19:34
Verlopen

POEDEROIJEN - Kom op Hemelvaartsdag vroeg in de ochtend dauwtrappen door de ruige uiterwaarden van het Munnikenland. De gids van Staatsbosbeheer neemt je mee door dit ruige gebied en vertelt je over de planten en dieren die hier leven. Wie weet sta je oog in oog met een rode geus of konikpaard.

Bij het doorbreken van de zon komt de natuur tot leven. Een waar orkest aan vogels laat zich horen. Onder leiding van een gids van Expeditie Loevestein ontdek je dit mooie en ruige gebied. De struintocht begint om 07.00 uur en duurt 2 uur.

Is deze struintocht voor jou? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met boswachter Jeff Korsmit via j.korsmit@staatsbosbeheer.nl of kijk op www.staatsbosbeheer.nl/expeditieloevestein. De kosten zijn 5 euro per persoon en het startpunt is Slot Loevestein.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl