Tienerfriendsavond aan boord van de Friendship

7 april 2018, 10:55
Verlopen

SLEEUWIJK - Zaterdag 14 april is er weer een Tienerfriendsavond.

Een Tienerfriendsavond is voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar en zit vol leuke spellen, spetterende activiteiten en spannende opdrachten. Daarnaast gaat men zoals gebruikelijk met een thema uit de Bijbel aan de slag. In de pauze is het tijd chillen aan de bar, een potje tafeltennissen, poolen of tafelvoetballen. De avond zelf kost drie euro en begint om 20.00 uur. Rond 22.00 uur is het programma afgelopen. Er wordt verzameld zoals gebruikelijk bij de Friendship.

De Friendship is een jongerencentrum gevestigd op een voormalig binnenvaartschip. Het schip ligt op het terrein van firma Dalm: Hoef 15 te Sleeuwijk. Voor verdere vragen of informatie over het (jaar)programma kun je terecht bij Stefan (06-55520837). Mailen kan ook: info@tienerfriends.nl. Meer informatie: www.facebook.com/tienerfriends of www.tienerfriends.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl