Feestweek Sleeuwijk 24 t/m 28 april

Foto: Altena TV
8 april 2018, 12:35
Verlopen

SLEEUWIJK - Oranjevereniging Sleeuwijk organiseert van 24 t/m 28 april een feestweek in Sleeuwijk. De activiteiten vinden plaats in de feesttent op het evenemententerrein naast de Nieuwe Es.

Op dinsdag 24 april staat de kinderFILMavond op het programma. De feesttent wordt deze avond omgebouwd tot bioscoop. Welke film er gedraaid gaat worden blijft nog even een verrassing. Op woensdag 25 april is het wederom tijd voor een leuke ouderwetse activiteit. Bingoën. In de middag zal er een bingo zijn speciaal voor de kinderen, ’s avonds voor volwassenen. Op donderdag 26 april 2018 is het weer tijd voor de Oranjekroeg. Dit jaar treedt Menzo Kortland op. Menzo Kortland won in december 2017 met imitaties van Guus Meeuwis en Gers Pardoel de Sound-Alike of Music Award van 3FM. Hij werd daardoor uitgeroepen tot de beste imitatie-artiest van Nederland. Op vrijdag 27 april 2018 is het Koningsdag. ’s Ochtends om 08:00 uur zal de reveille plaatsvinden waarbij u gewekt zult worden door de blazers van Showkorps Wilhelmina. Aansluitend is er de rommelmarkt en in de middag zijn er allerlei spelletjes in de tent.

Kijk voor meer informatie over de het programma, lid worden en de vereniging op www.oranjeverenigingsleeuwijk.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl