Hartenbrigade met 1000 kaarten de lucht in!

Foto: Hartenbrigade
16 april 2018, 11:37
Verlopen

ALTENA - De HartenBrigade brengt graag een glimlach op het gezicht van mensen die zich niet altijd even vrolijk voelen. Wie wordt er nou niet blij van een warm kaartje op de mat? Vorig jaar mocht het HartenTeam samen met de wethouders namens vele kinderen 500 kaarten Altena insturen.

Omdat ze bij de Brigade graag de lat hoog leggen, gaan ze dit jaar voor het dubbele aantal en aangezien er zo’n 1500 kinderen op de basisscholen zit, gaat dit vast lukken. Als het goed is, zijn de kaarten inmiddels op de meeste scholen uitgedeeld en zijn de kinderen al druk aan het pennen. Aanstaande vrijdag gaan alle kinderen, met de geschreven kaarten in de hand, het sportcomplex in Almkerk op lopen. Daar kunnen alle kaarten tijdens de Koningsspelen in de ludieke brievenbus gestopt worden. De kaarten zullen ter plaatse geteld worden en dezelfde dag nog door de bode van de gemeente Woudrichem gefrankeerd worden.

De Brigade vindt het super tof dat sportcoach Mark Pulles en de gemeente beiden zo enthousiast de samenwerking aangaan.  Mochten kinderen hun kaartje vergeten zijn, geen punt, er wordt voor een flinke stapel extra kaarten gezorgd die ook nog ter plaatse geschreven kunnen worden. Ken je mensen die naast een kaartje, echt in aanmerking komen voor wat extra warmte? Laat het weten via een berichtje of telefoontje: bellen mag naar 0183-301710/408444 en mailen kan naar info@dehartenbrigade.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl