Kastelendag met verhalen en schrijversmuis Geronimo Stilton

Foto: www.kasteel-dussen.nl
18 april 2018, 20:23
Verlopen

DUSSEN - Tweede pinksterdag, maandag 21 mei, kasteel Dussen, dat betekent natuurlijk: kastelendag. Een fantastisch evenement voor jong en oud, dit keer rond het thema 'Verborgen Verhalen Verteld'. Ga je mee op zoek?

Je kunt op je zoektocht van alles tegenkomen en doen: je zult in elk geval de schrijversmuis Geronimo Stilton en zijn zus Thea vinden. Ze delen poottekeningen uit en de prijzen aan de winnaars van de verhalen-en kleurwedstrijd van de basisscholen in Altena. Je kunt dwalen door een reuze-groot doolhof, waar ook boekenfiguren zijn verstopt. Speel een spelletje, kom knutselen en laat je schminken.

Op de markt en in het kasteel zijn demonstraties van o.a. bierbrouwer, tingieter, smid, papierschepper en boekbinder. Slenter langs de kramen met kunst, boeken, speelgoed, sieraden, curiosa, etc. Vind een plekje op het terras om te genieten van een lekker hapje en drankje en van de livemuziek en de verhalenvertellers. Kijk vanaf je picknickkleed naar de bootjes op de gracht. En o ja, er wordt gefluisterd dat de Heeren van Altena en Van der Dussen aanwezig zullen zijn. 

U bent welkom van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is voor kinderen t/m 3 jaar en vriendenpashouders gratis, 4 t/m 12 jaar: € 3,00 en vanaf 13 jaar: € 6,00.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl