Marcel Serlier aan de slag als manager stichting Gorinchem Citymarketing

Foto: Stichting Gorinchem Citymarketing
19 april 2018, 19:32
Verlopen

GORINCHEM - De dit jaar opgerichte stichting Gorinchem Citymarketing heeft Marcel Serlier aangesteld om de kerntaken van de organisatie te coördineren.

Hij gaat regie voeren over de marketing en promotie van Gorinchem door afstemming en inventarisatie van bestaande en nieuwe initiatieven, partijen bij elkaar te brengen, prioriteiten te stellen en de promotionele thema’s van Gorinchem te bewaken. Daarnaast krijgt Serlier de opdracht om overkoepelende promotiemiddelen waarmee Gorinchem zich presenteert te ontwikkelen.

Marcel Robert Serlier RDM (1963) was directeur-bestuurder bij Regio VVV Hart van Noord-Holland en is directeur-eigenaar van Beyond MARS Consultancy. Per 1 mei gaat hij van start in de rol van algemeen manager bij de stichting Gorinchem Citymarketing. De stichting Gorinchem Citymarketing stelt zich als doel het promoten van Gorinchem met als kerntaak het regisseren van het imago van de stad en het stimuleren van de economie/werkgelegenheid.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl