Beoogd griffier en gemeentesecretaris druk met voorbereidingen

Foto: Altena TV
24 april 2018, 18:32
Verlopen

WOUDRICHEM - In de werf in Woudrichem werden de beoogd gemeente griffier Hans Peet en beoogd gemeentesecretaris Annette van der Werff voorgesteld aan de pers.

Hans Peet is in dienst sinds maart 2018 en Annette van der Werff sinds februari. Beiden zijn druk bezig met de voorbereidingen die de nieuwe gemeente Altena met zich mee brengt.

Annette van der Werff is woonachtig in Maarssen en was hiervoor interim-directeur voor de gemeenten Woerden en Oudewater en heeft als manager gewerkt bij de gemeente Alphen aan de Rijn. Gemeentelijke herindelingen zijn niet nieuw voor haar. In 2014 was ze betrokken bij de fusie van Rijnwoude naar de gemeente Alphen aan de Rijn.

Voor Hans Peet, opgegroeid in het Land van Heusden en Altena maar hier voor werkzaam als griffier van de gemeente Deventer, zit terug verhuizen er wel in. Volgens Peet zijn er nog diverse zaken te regelen, zoals de ICT. Dinsdag is de wet rondom de gemeentelijke herindeling van Aalburg, Werkendam en Woudrichem aangenomen in de Tweede Kamer. Het wetsvoorstel gaat nu naar de Eerste Kamer.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl