Vernieuwen leidingen in Dussen

Foto: Pixabay
25 april 2018, 15:02
Verlopen

DUSSEN - De komende maanden vernieuwen Brabant Water en Enexis in Dussen bijna 1 kilometer oude water- en gasleidingen.

Dit is in delen van de Wilhelminastraat, Van der Dussenlaan, Heren van Brechtlaan en de Zuideveldlaan. Voor de werkzaamheden moeten stoepen en straten worden opengebroken. Aannemer van Vulpen probeert de overlast zoveel mogelijk te beperken en herstelt het straatwerk. Woont u in een van de straten waar de werkzaamheden zijn? Mogelijk heeft u een tijdelijke onderbreking van de water- en gasvoorziening. U wordt hierover op tijd geïnformeerd.

Kijk voor actuele informatie over de werkzaamheden op www.enexis.nl/actueel en- of www.waterstoring.nl/brabantwater.

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl