Baby Bram den Hartog in het zonnetje gezet

Foto: KO Buitenspel
1 mei 2018, 08:54
Verlopen

WERKENDAM - Afgelopen donderdag werd bij Kinderopvang BuitenSpel in Werkendam het 200ste kindje verwelkomd. Bram den Hartog was de gelukkige die met zijn ouders en grote broer Tom kon rekenen op een leuke surprise van leidsters en bestuur.

Vanaf de start in 2014 is de BuitenSpel erg in trek. “We hebben altijd als doel gehad om een leuke, professionele kinderopvang neer te zetten”, zegt bestuurslid Maud Verhagen “en daar zijn we in geslaagd”. Natuurlijk is het terrein van Kozakken Boys een hele leuke locatie met veel mogelijkheden, maar het gaat uiteindelijk om wat je kunt bieden. “We werken daarom bijvoorbeeld veel met de beweegcoaches van BART van gemeente Werkendam. Allerlei vormen van sport en spel komen daarbij aan bod. De kinderen vinden dat geweldig”.

Maar naast het sportieve gedeelte heeft BuitenSpel ook veel geïnvesteerd in de kwaliteit van bijvoorbeeld voorschool en vroegschool. “Dat heeft ertoe geleid dat we sinds afgelopen jaar ook een officiele VVE locatie zijn, wat betekent dat kinderen van 0-4 bij ons terecht kunnen voor specifieke programma’s op taalontwikkeling. Dit complete aanbod, inclusief ‘s avonds een warme maaltijd en volledig flexibele uren maken deze kinderopvang tot een succes”. Voor Bram is dat allemaal nog niet het belangrijkste; die wil vooral lekker genieten van de warme aandacht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl