Exposities bij Zorgplein Maaswaarden

Foto: Pixabay
4 mei 2018, 10:01
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Bij Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein, Azaleastraat 26 te Wijk en Aalburg, zijn weer een aantal exposities te zien.

Op de begane grond vanaf heden tot 6 juni 2018 Wordt er geëxposeerd door schildersgroep “Artemisia”. Dit is een gevarieerde kunstgroep die iedere woensdagmiddag samen komt in de Bubeclu in Wijk en Aalburg. Op de 1ste etage vanaf heden tot 6 juni 2018 exposeert Frits van Breemen uit Almkerk. Frits is autodidact kunstschilder.

In het atrium van Wijkestein staan 2 vitrinekasten. In 1 hiervan is ook tweemaandelijks een verzameling te zien. Vanaf heden tot 6 juni zijn er in de vitrinekast oude fototoestellen en spionagematerialen te zien van Jules Faber uit Genderen. U kunt deze expositie dagelijks komen bekijken van 09.00 tot 20.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl