NOAD’32 kampioen in de derde klasse D

Foto: Facebook NOAD'32
13 mei 2018, 10:53
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Voetbalvereniging NOAD'32 uit Wijk en Aalburg keert na een afwezigheid van zeven seizoenen weer terug in de tweede klasse.

De club werd zaterdagmiddag thuis kampioen in de derde klasse D na een zwaar bevochten 1 – 1 tegen Herovina. Met name in het begin van het seizoen leek de het team van Rob van Loon onverslaanbaar. Pas op 11 november moest NOAD’32-keeper Denzel de Wit voor het eerst een tegentreffer incasseren. Een week ervoor werd er voor het eerst punten verspeeld na een 0-0 gelijkspel.

In 2017 bleven de Wijk en Aalburgers ongeslagen. Pas op 27 januari werd er voor het eerst verloren. NOAD’32 komt door het punt tegen Herovina op 53 punten uit 24 duels en is daardoor niet meer te achterhalen voor de concurrentie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl