SamenLoop voor Hoop Altena zoekt organisatietalent

Foto: SamenLoop voor Hoop Altena
13 mei 2018, 12:15
Verlopen

ALMKERK - Wat zou het mooi zijn om de beleving van 2016 nogmaals te ervaren. Meeleven en daadwerkelijk even stilstaan door mee te lopen in de SamenLoop voor Hoop. Want het is helaas nog steeds nodig.

Niet alleen KWF heeft geld nodig voor onderzoek maar er zijn nog steeds kankerpatiënten (en hun naasten) die onze steun heel hard nodig hebben. Daarom worden er weer plannen gemaakt om een tweede SamenLoop voor Hoop in Altena te organiseren. Hiervoor zijn echter mensen nodig die zich in willen zetten voor de organisatie.

Op woensdagavond 30 mei vindt er een informatieavond plaats waarin KWF gaat vertellen wat een SamenLoop precies inhoud. Mocht u belangstelling hebben dan bent u, geheel vrijblijvende, welkom op de informatieavond in Het Verlaat in Almkerk. De aanvang is 20.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl