Open dag Manege Pompveld

Foto: Manege Pompveld
26 mei 2018, 09:41
Verlopen

ALMKERK - Op zaterdag 9 juni van 09.30 tot 18.00 uur vindt de jaarlijkse open dag plaats op Manege Pompveld in Almkerk.

‘Gastvrij Pompveld’, zo zal de 4 sterren manege zich presenteren aan het publiek met een keur aan activiteiten. Op een laagdrempelige manier bent u van harte welkom om kennis te maken met alle faciliteiten van de manege. Rondom de manege zal een gezellige markt opgesteld staan met diverse streekproducten, woondecoratie en aan de paardensport gerelateerde artikelen. Ook vinden er demonstraties plaats van een hoefsmid, zijn er antieke koetsen te bezichtigen en zal er voor de inwendige mens worden gezorgd.

In afwachting van de prijsuitreiking heeft u de mogelijkheid plaats te nemen in een van de menkarren en een rit over de crossbaan te maken. Tevens vinden er vele gezellige kinderactiviteiten plaats, bestaat de mogelijkheid gefotografeerd te worden door een professionele fotograaf met uw favoriete paard en vermaken de kinderen zich zeker in de poetsplaats. Gedurende de dag zullen er FNRS dressuur- en vaardigheidswedstrijden plaats vinden voor de manegeruiters.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl