Roefelweek goes ‘Roefelfestival’

Foto: Gerrit de Joode
26 mei 2018, 10:42
Verlopen

GIESSEN - Jaarlijks start de zomervakantie in Altena met de Roefelweek welke dit jaar plaats zal vinden van 16 t/m 20 juli op de oude vertrouwde locatie nabij Sportcomplex de Jager in Giessen.

De vrolijke groep van bijna 50 kinderen zullen, gesteund door 15 vrijwilligers en maar liefst 10 stagiaires, een feestelijke week beleven binnen het thema ‘Roefelfestival’. De Roefelaars staan er om bekend te genieten van het programma en dit ook soms vakkundig in de war te gooien. Voorop staat een feestelijke start van de vakantie met een bomvol programma.

Van Bakzebruin tot een Hippiefestival, de Roefelweek staat garant voor een week vol plezier. Iedereen is welkom om de laatste dag te komen proeven van allerlei lekkernijen tijdens het Foodtruckfestival.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl