Veel interesse inloopavond over verbreding A27

Foto: Altena TV
30 mei 2018, 23:28
Verlopen

WERKENDAM - Het traject Houten-Hooipolder staat bekend om zijn vele files. Wie vanuit het noorden over de A27 Altena probeert te bereiken maakt veel kans op vertraging door files.

Op de inloopavond, in fort Altena, waren er tekeningen te zien van het complete traject. Voor de regio betekent dat extra rijstroken en twee nieuwe bruggen, zowel de Merwedebrug als de Keizersveerbrug worden nieuwbouw. Verder worden op- en afritten door de verbreding iets verplaatst. Afrit 21 vanuit het zuiden bij Hank krijgt de grootste verandering, deze wordt verplaatst richting het noorden waar nu de andere op- en afritten zich bevinden.

Start van de werkzaamheden staan nu gepland voor 2022. Tijdens de werkzaamheden moet de regio zo goed mogelijk bereikbaar blijven, hinder is daarbij onvermijdelijk. De werkzaamheden in het zuidelijke deel van het tracé zullen rond 2027-2029 klaar moeten zijn.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl