De Nijenburcht in Rijswijk blijft open

Foto: Pixabay
4 juni 2018, 17:53
Verlopen

RIJSWIJK - De Nijenburcht in Rijswijk blijft open. Dat heeft de gemeente Woudrichem in overleg met Woonservice Meander en Trema besloten. De ruimte heeft immers een belangrijke functie voor onder andere het ouderenwerk en seniorweb.

Sinds het vertrek van De Vleet had De Nijenburcht in Rijswijk geen huurder meer. De Nijenburcht kan alleen een succes worden, als ook de inwoners van Giessen-Rijswijk zich verantwoordelijk voelen voor de ruimte. Daarom wordt er een plan gemaakt waarin inwoners en lokale organisaties bijdragen aan het in stand houden van de Nijenburcht. Trema gaat dat plan maken, samen met de PCOB, Seniorweb en de dorpsraad Giessen-Rijswijk. Alle partijen zetten er graag de schouders onder en gaan bijdragen aan het beheer van de ruimte.

In de tussentijd blijft De Nijenburcht gewoon open. Inwoners en organisaties kunnen gebruik blijven maken van de ruimte en deze huren. Neem daarvoor contact op met Trema via 0183-408444.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl