Beachvolleybaltoernooi voor het goede doel

Foto: Pixabay
9 juni 2018, 19:43
Verlopen

WERKENDAM - Kiwanisclub Heusden en Altena organiseert vrijdag 22 juni het beachvolleytoernooi op Copakadijk in Werkendam.

Een uniek event waarbij op een sportieve en gezellige wijze in beachsfeer, bedrijfsteambuilding en netwerken met lokale ondernemers wordt gecombineerd. Bijna de gehele opbrengst is bestemd voor het goede doel: Stichting Sport en Spel Gehandicapten in Andel. Veel mensen kennen Stichting Sport en Spel Gehandicapten uit Andel vooral van de jaarlijkse Truckerdag. Iedereen geniet met volle teugen van deze rit. Er gebeurt echter veel meer.

Er kunnen 24 teams aan de wedstrijd deelnemen. Er wordt vier tegen vier gespeeld. Er is nog plaats voor een paar teams. De deelnamekosten bedragen 250 euro per team of 450 euro per 2 teams. Dit is inclusief barbecue, drankjes, DJ en natuurlijk de sfeer. Aanmelden kan bij Hein van Laar via h.vanlaar@hakkers.com of 06 – 305 787 74.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl