Zomerconcert Urker Mans Formatie in Werkendam

Foto: Joyce Mans
9 juni 2018, 14:46
Verlopen

WERKENDAM - Op vrijdag 6 juli 2018 komt de Urker Mans Formatie opnieuw naar Werkendam voor een concert in de Maranathakerk. Het repertoire bestaat uit liederen rondom het thema 'Op Reis'.

Te denken valt aan geestelijke liederen, maar ook bekende klassieke werken, spirituals en populaire muziek. Het thema heeft ook betrekking op de reislust van de groep. De mannen zingen in traditionele Urker kleding onder leiding van de gedreven dirigent Martin Mans. Aan het orgel en de vleugel zit Mark Brandwijk die begeleidt en bovendien een improvisatie verzorgt. Elke zanger heeft een solo waardoor hun individuele stemmen goed tot hun recht komen. Een zomerconcert van de Urker Mans Formatie staat garant voor enkele uren ontspannen genieten van koor- en solozang en instrumentale muziek.

U bent welkom op vrijdag 6 juli 2018 om 19.30 uur in de Maranathakerk aan de Gedempte Haven 1 in Werkendam. De toegang bedraagt € 17,50. Online en bij reservering € 16,-. Reserveren kan op www.martinmans.nl of op de reserveerlijn: 06 – 25 39 19 03. De voorverkoop van kaarten kan ook De Angelot, Hoogstraat 56, Werkendam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl