Zorgplein Maaswaarden zoekt vrijwilligers

Foto: Pixabay
10 juni 2018, 11:17
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Heb jij wat tijd over en zou je het leuk vinden om als vrijwilliger bij Zorgplein Maaswaarden bewoners te begeleiden naar het restaurant zodat ze daar gezellig met elkaar koffie kunnen drinken of de maaltijd gebruiken?

Het helpen bij de koffie is van 9.15 tot 11.00 uur en het helpen bij de maaltijden van 11.00 tot 13.30 uur. Uiteraard drinkt u zelf ook een kopje koffie mee. Helpt u bij het maaltijdmoment dan wordt u na afloop een maaltijd aangeboden.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Gunther Soumokil via 0416-698400. Mailen kan ook: g.soumokil@maaswaarden.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl